Logo Bulaja naklada
The Cat Time Stories
 

O NAMA
NOVOSTI
izdanja
NAGRADE
KONTAKTI
REGISTRACIJA
DOWNLOADS
WEB SHOP
ENGLISH

povratak na "Klasike I"
riječ urednikaCD-ROM "Klasici hrvatske književnosti - epika, ROMANI, novele" prvo je u planiranom nizu CD-ROM izdanja posvećenih hrvatskoj književnosti i kulturi.

Djela većine najvažnijih hrvatskih pisaca od 14. stoljeća do drugog svjetskog rata, kao i nekoliko djela koja pripadaju narodnom književnom stvaralaštvu, pretvorili smo u digitalni oblik i objavili na CD-ROM-u. Najpoznatiji epovi, spjevovi, romani, novele i druga djela hrvatske književnosti pojavili su se tako na jednom novom, ali u svijetu već potvrđenom mediju - u digitalnom izdanju. Računalna tehnologija omogućila je da na ovako mali fizički prostor stane gotovo cijela biblioteka. Nadamo se da ćete uspjeti pronaći primjenu CD-ROM-a koja odgovara vašim potrebama, te da ćete uspjeti iskoristiti prednosti koje ovaj tip izdanja ima pred klasičnim "papirnatim" knjigama.

Naš telefon 0800/285252 i e-mail info@bulaja.com otvoren je za sve vidove podrške. Ukoliko imate bilo kakvih problema pri korištenju CD-ROM-a, instaliranju potrebnog softvera, ili ako imate neku primjedbu ili sugestiju, slobodno nam se obratite.

U pripremi su slična CD-ROM izdanja posvećena hrvatskoj drami i kazalištu, te poeziji.

Urednik izdanja
Zvonimir Bulaja

 

 

...
povratak na "Klasike I"

 

1 knjiga 1 kunu