Logo Bulaja naklada
The Cat Time Stories
 

O NAMA
NOVOSTI
izdanja
NAGRADE
KONTAKTI
REGISTRACIJA
DOWNLOADS
WEB SHOP
ENGLISH

 

PC CD-ROM-ovi

"Interaktivni klasici"

 

 

  • Problem sa zvukom i kako ga riješiti

 
Na novijim verzijama Windowsa (XP, Vista) dogodi se da se, nakon instaliranja nekih automatskih nadogradnji, u glazbenim igrama izgubi zvuk. Zvuk i dalje radi kod većine drugih sadržaja osim onih rađenih u Flashu, u koje spadaju i naša izdanja.

Rješenje je jednostavno:

  1. Preuzmite datoteku "missing.zip" (kliknite ovdje...). Kliknite na "Save" i kao lokaciju odaberite Desktop (ili nešto drugo, ali svakako zapamtite gdje ste datoteku spremili)
     
  2. Potom minimizirajte sve otvorene programe (npr. tipka Windows + D) i na Desktopu biste trebali vidjeti datoteku missing.zip. (Osim ako datoteku niste snimili negdje drugdje.) Dvaput mišem kliknite na tu datoteku i u prozoru koji će se otvoriti vidjet ćete datoteku missing.reg. Potom dvaput kliknite na tu datoteku. Sada ćete vidjeti jedno ili nekoliko upozorenja operativnog sustava i programa Registry Editor u stilu "Jeste li sigurni...", na sve odgovorite potvrdno ("Continue", "OK", "Yes"...).
     
  3. Stvar riješena! Zvuk bi se trebao normalno čuti kada ponovno pokrenete igre. Ako ne radi, resetirajte računalo.
     

 
Ako problem postoji i dalje, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail podrska@bulaja.com ili na naš besplatni telefon 0800/285252.

Orašar

"Orašar"

Mozartova čarobna frula

"Mozartova čarobna frula"

 

 

 


  Powered by A1